Manifiesto de la Coordinadora de AMPAs de Castelldefels que se leerá esta tarde al inicio de la Manifiestación

Com a ciutadans i ciutadanes responsables i conscients de la situació econòmica actual sabem que és necessari una reestructuració de l’administració perquè sigui més eficient, eficaç i no malbarati els diners del contribuent, però també sabem que hi ha moltes maneres de fer-ho i exigim que es pensin alternatives, que les hi ha, per a no tocar els recursos destinats a educació i sanitat. Tothom sap l’important que és l’excel·lència educativa per al futur de la nostra societat, no tan sols cultural sinó econòmic. Cal reestructurar no retallar, doncs aquestes mesures afectarien de forma concreta a Castelldefels de la següent manera:

El quart institut no es fa i ni tan sols sabem si es farà, no està garantit. Això suposa que:

– Els alumnes del Garigot seran ubicats a les instal·lacions de l’antic Lluís Vives, amb les carències que això representa (falta d’instal·lacions esportives, pati, manteniment…)

– Els alumnes de l’Edumar passaran a engreixar les aules ja col·lapsades del Sert, OCUPADES PELS ALUMNES DE Lluis Vives i els Pins, amb la conseqüent massificació dels instituts. (Existeix la possibilitat d’haver d’habilitar barracons).

– Els alumnes amb necessitats educatives especials “USSE” es veuran perjudicats, doncs només disposaran de 10 places a IES Mediterrània.

Pel que fa a totes les escoles es destinarà un 25% menys de recursos econòmics pel seu funcionament, és a dir, no es cobriran les baixes de bidells i personal administratiu. No es cobriran les baixes de curta durada del professorat, menys professors per atendre més alumnes: 1500 més de primària i secundaria.

Per això diem NO, es més fàcil retallar que pensar i exigim als nostres representants polítics que facin la seva feina, pensar. Però també demanem a la gent que s’uneixi, que anteposi el bé comú a la comoditat i la desídia i d’una vegada faci sentir la seva veu de forma unitaria.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Acciones, Acciones puntuales, Información recortes, Manifestación 26-E, Manifestaciones, Manifiesto, Recortes Enseñanza. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s